ES  CAT 

Memoryteca > QUÈ ÉS MEMORYTECA

ORÍGENS

Aquest projecte té els seus orígens en un nucli familiar. Els creadors de Memoryteca són una neuropsicòloga i un consultor d´iniciatives empresarials que, veient la transformació laboral i social que s´estava produint en el seu entorn, es van voler reinventar, tant en l´àmbit personal com en el professional. Preocupats per millorar les capacitats cognitives dels seus 4 fills, van descobrir que certs jocs, adequadament escollits i adaptats, permetien aconseguir-ho.

Aquesta idea era aplicable a altres nens, però també a aquella població adulta preocupada per mantenir uns hàbits intel·lectuals saludables o a aquelles persones afectades per una malaltia neurològica.

PROJECTE INNOVADOR EN ESTIMULACIÓ COGNITIVA

Memoryteca és una eina innovadora per a totes aquelles persones que vulguin entrenar les seves capacitats cognitives. A més, fa dues aportacions interessants en l´àmbit de l´estimulació cognitiva: per una banda l´estimulació amb jocs és ecològica, ja que el joc forma part de la vida, i per altra banda és social, ja que reforça vincles amb els companys de joc.

En aquest projecte participen altres professionals de l´àmbit educatiu i terapèutic, formant un equip interdisciplinari. Un equip que basa els seus plantejaments en els beneficis de l´estimulació precoç, la teoria de la reserva cognitiva i la plasticitat cerebral.

SELECCIÓ DELS MILLORS JOCS DEL MÓN PER A ESTIMULACIÓ CEREBRAL

Memoryteca és una botiga virtual que ofereix els millors jocs d´estimulació cognitiva buscats a tot el món, amb filtres per edat als quals, si es vol, es poden afegir filtres per patologies. Seleccionant la funció cognitiva que es vol estimular es despleguen aquells jocs relacionats amb aquesta capacitat.

Memoryteca és un projecte en el qual s´ha elaborat amb cura cada detall i del que els seus creadors se´n declaren uns apassionats en tots els seus aspectes.