+34 977 70 60 27   +34 620 87 11 80

ES  CAT  EN 

Memoryteca > TOOLBOX MEMORYTECA KIDS


TOOLBOX MEMORYTECA KIDS


ELS NENS APRENEN JUGANT


A Memoryteca som conscients que la forma en la que juguem amb els nens, repercuteix directament en la seva intel·ligència emocional. Sesnse emoció, no hi ha aprenentatge,  pel que hem reunit al nostre equip de professionals de l´educació, la neuropsicologia, la psicopedagogia, la logopèdia i la teràpia visual sense pressa, amb temps i amb il·lusió i el resultat ha estat el desenvolupament de les Toolbox Memoryteca Kids.

Les Toolbox Memoryteca Kids són l´eina perfecta per a tenir cura i millorar l´educació emocional del teu fill. A dintre trobaràs una sèrie de jocs únics, imprescindibles i curosament pensats que estem segurs que ajudaran al teu fill/a a gaudir de moments màgics que recordareu toda la vida mentre juga, aprèn i comparteix molt més que temps.


A Memoryteca creem fermament que basar la felicitat dels nens en els regals és una errada. Els nens i nenes necessiten felitcitat a llarg termini, col·leccionar moments especials i per això hem creat les Toolbox Memoryteca Kids, per oferir-te com a pare o mare el nexe ideal per a que puguis regalar als teus fills el que més desitgen, temps de qualitat per jugar amb tu, temps necessari per a que el seu cervell es desenvolupi amb el seu màxim potencial.

¿Per a què serveixen les Toolbox Memoryteca Kids?


Els primers 6 anys són els més importants en la vida dels nens i nenes. És el període en el que es desenvolupa el llenguatge, les relacions, la nostra forma d´aprendre i la seguretat en un mateix i en el món que ens envolta. Per això a Memoryteca sabem que és important aprofitar aquests primers anys  per a passar temps amb ells i ajudar-los a desenvolupar les seves capacitats cognitives i emocionals.

Les Toolbox Memoryteca Kids contenen un complet programa de jocs sel·leccionats per a estimular l´atenció, la percepció, la memòria, el llenguatge, les funcions executives, les habilitats constructives, la coordinació motora, la creativitat i  l´educació emocional.

Perquè les Toolbox Memoryteca Kids?

El nostre equip de professionals ha creat un mètode pioner i exclusiu amb el que no només estimuaràs les funcions cognitives dels teus fills, si no que t´ensenyarà com funciona el cervell en l´etapa infantil, cosa que et permetrà saber quina és la forma adient de jugar per a la correcta maduració cognitiva i emocional del teu fill.

És un projecte creat desde la base dels 3 models teòrics sobre els que treballem sempre a Memoryteca: l´Estimualció Cognitiva, la Neuroplasticitat i el Neuroaprenentatge. Sabems que aprendre és fonamental per a la vida dels nens i nenes i la millor manera d´adquirir bons aprenentatges és fer-ho a través de l´experimentació, la motivació i les emocions.

Com es juga?

Amb la selecció de jocs i el nostre manual d´estratègies incorporats a la Toolbox Memoryteca Kids podràs jugar de tantes maneres diferents que podràs gaudir d´ella tot l´any. Hi ha 3 toolbox disponibles dirigides a nens de 3, 4 i 5 anys.

Et recomanem un petit truc per aprofitar les Toolbox Memoryteca Kids al màxim: llegir el programa de jocs que hem creat i utilitzar els jocs de forma variada per a que el teu fill o filla sempre es quedi amb el desig de tornar a jugar amb tu a aquell joc especial amb el que s´ho va passar genial i us va fer riure tant.


© 2013-2014 Memoryteca
Crèdits
Tots els drets reservats.
Política de privacitat i condicions d'ús

Memoryteca Smart Brains SL
c. Estel, 21 1º 1ª
43870 Amposta
Tel. +34 977 70 60 27
WhatsApp +34 620 87 11 80

1 dia
per a crear les instruccions personalitzades

2 dies
de transport

3 dies laborables
per a rebre la teva comanda a casa


ENVIAMENT GRATUÏT.
T'enviem la teva comanda gratuïtament si supera els 80€. I per a la resta d'enviaments tenim la tarifa que millor combina seguretat, qualitat i preu.


GARANTIA. Si la teva comanda arriba en mal estat per qualsevol motiu, contacta amb nosaltres info@memoryteca.com