+34 977 70 60 27   +34 620 87 11 80

ES  CAT  EN 

Memoryteca > ELS NOSTRES EXPERTS

EQUIP INTERDISCIPLINAR

L´equip de Memoryteca és interdisciplinar, format per professionals de l´àmbit de la salut (neuropsicòlegs, logopedes, terapeutes visuals i ocupacionals) i de l´àmbit educatiu (psicopedagogs, mestres d´infantil i primària i professors de secundària).

Memoryteca > ELS NOSTRES EXPERTS

Els membres del nostre equip treballen en avaluació i estimulació de les funcions cognitives i motores en hospitals, centres de teràpia, escoles i instituts públics i privats.

La llarga experiència en el món de l´avaluació, assessorament, estimulació i ensenyament, permet a aquest equip donar resposta a aquelles qüestions relacionades amb l´estimulació precoç, el neuroaprenentatge, la reserva cognitiva, la plasticitat cerebral i las intel·ligències múltiples.

Membres del nostre equip també estan duent a terme una investigació des de l´Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i la Universitat Rovira i Virgili sobre el benefici de l´estimulació cognitiva mitjançant jocs. JUGUEMOS - Estimulació cognitiva mitjançant jocs de taula: un nou enfocament de l´envelliment actiu per a millorar reptes quotidians d´usuaris amb Esclerosi Múltiple. Aquesta investigació ha estat guanyadora de la Beca Fundació Dr. Ferran 2015.

© 2013-2014 Memoryteca
Crèdits
Tots els drets reservats.
Política de privacitat i condicions d'ús

Memoryteca Smart Brains SL
c. Estel, 21 1º 1ª
43870 Amposta
Tel. +34 977 70 60 27
WhatsApp +34 620 87 11 80

1 dia
per a crear les instruccions personalitzades

2 dies
de transport

3 dies laborables
per a rebre la teva comanda a casa


ENVIAMENT GRATUÏT.
T'enviem la teva comanda gratuïtament si supera els 80€. I per a la resta d'enviaments tenim la tarifa que millor combina seguretat, qualitat i preu.


GARANTIA. Si la teva comanda arriba en mal estat per qualsevol motiu, contacta amb nosaltres info@memoryteca.com